Monday, May 3, 2010

Intecollege day....





selesai semua aktiviti...
interkolej day kat sini mmg penat dan teramatlah letih..
walaupun tak join mne2 game (jd refree je ok la tu)
here i want to share a little bit my experience throughout interkolej day...

hmm..macam mane yek nak mula....

(thinking)

ok macam ni ( maafla kalu boring )
saya bukan la org yg bertanggungjawab untuk menguruskan program, tapi disebabakan
one of my classmate is the responsible person who arrange everything starting from the first day until the last day..
so he asked me to help him...( betul ke statement ni???)
btw to be honest, i so impressed with him, dari luaran kecik tapi dia mmg menjayakan program 100 peratus!

my duty during interkolej day:

1) Refree bola tampar dengan arefe....( walaupun tak tau dan tak penah main)
2) Kutip bola tampar kira mcm quarter master la ( asyik2 kn lari je kejar bola)
3) Kira markah tuk pemain ( sori k kalu ade mane yg tak adil)
4) Jadi assistant ikram...( kuat mengarah tol hbs kedit aku...takpela ikhlas nk tolong.. )
5) owh lupa!!! amik nama pendaftaran bola tampar lelaki dan perempuan ( nasib bek tak meletup jg pendaftaran lelaki ade ke patut dye g bawak borang tu merata tmpat aku carik)

Walaupun penat tapi sepanjang tu jugak la macam2 aku beja ....
salah satu nye FRIENDSHIP....

bila kita sayang kawan kita,
kita akan buat ape saje untuk dia ...
sebab kita nak happykan dye ...

bak kata CHARLOTTE BONTE:

we would build on a sure foundation in friendship, we must
love our friends for their sakes rather than for our own.








meja pendaftaran.....

akhir kata,
bekerja bersama kalian amat menyeronokkan dan diharap semoga interkolej day ayang seterusnya akan meriah dan mendapat sambutan yg lbh hangat lagi!

salam....



2 comments:

larry p said...

ahahahha x d debate k intercolege day? :P

Dieha N said...

ha3..ade tp bile pikir2 balik nnti sume ajk masuk ebate takde sape nk uruskan intercollege day...tu la sebab penyelaras kata 'kita batalkan debate'..kejam3